top of page

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja koledarji.net

Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje s spodaj navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da zapustite stran koledarji.net. Podjetje EG d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.koledarji.net kadarkoli, brez predhodnega obvestila.
 

Spletno stran www.koledarji.net upravlja podjetje EG d.o.o., Miklošičeva ulica 5, 1230 Domžale, Davčna številka: SI36285935, podjetje JE davčni zavezanec.

Splošni pogoji Spletne strani www.koledarji.net so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2).

Prosimo, da pozorno preberete splošne pogoje poslovanja spletne strani ter poslovanja EG d.o.o., saj vas ti zavezujejo s trenutkom, ko vstopite na našo spletno stran oz. potrdite naročilo. Šteje se, da ste s potrditvijo naročila v naši namizni aplikaciji ali preko drugih poti naročevanja seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

1. Proces nakupa

Uporabnik preko strani www.koledarji.net naloži namizno aplikacijo za koledarje. 

Ko ste z oblikovanjem zaključili, je zelo priporočljivo da svoj izdelek najprej shranite na vaš računalnik. To naredite pod zavihkom DOMOV / SHRANI. Ko ste popolnoma prepričani, da je izdelek oblikovan po vaših željah, naročilo oddate pod zavihkom DOMOV / POŠLJI. Odprlo se vam bo novo pogovorno okno za oddajo naročila.

 

Opozorilo - Izdelek oddan preko aplikacije je natisnjen takšen kot ga oblikujete, popravki oz. reklamacije žal niso možne, saj gre za avtomatiziran proces izdelave. Pred potrditvijo naročila dobro preglejte izdelano tiskovino, šele nato jo pošljite v studio!

Vpis kode za popust -  Če imate bonus kodo jo pripišite v naslednjem koraku, kjer je okno SPOROČILO V STUDIO. Končna cena se ne obračunava sproti, kar pomeni, da je navedena cena, ki se izpiše ni veljavna, to velja tudi za poštnino.

Vpis podatkov za obvestilo in dostavo - Kot zadnji korak pred oddajo naročila je pogovorno okno za vnašanje podatkov. Vnesite zahtevane podatke in sporočilo.

Sledenje naročilu - V kolikor ste naročilo oddali, lahko s klikom na gumb DOMOV / SLEDENJE pridobite vpogled v fazo procesa izdelave vašega izdelka.

 

2. Načini plačila

Ker so izdelki naročeni preko naše aplikacije izrecno narejeni po naročilu, sprejemamo le plačilo po predračunu. Pri tem plačilu znesek nakažete na naš transakcijski račun.

Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost).


Za vsa naročila veljajo trenutne cene. Pri nakupu bomo upoštevali ceno, ki velja ob potrdilu plačila.

Trenutno veljajo navedene cene izdelkov, ki pa jih lahko spremenimo brez predhodnega obvestila.

3. Zasebnost in zaščita podatkov

 

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki uporabnika aplikacije za koledarje so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.

Vse strani na naši spletni strani lahko obiščete, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, na primer vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu pa nekatere informacije pridobimo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov nam omogoča, da prepoznamo vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, in vašo splošno aktivnost na spletu. 

Za nakup preko naše aplikacije za koledarje potrebujemo vaše osebne podatke. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam, razen za namen trženja in promocije. Ponudnik izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov.

4. Naročanje

I) ZAVRNITEV NAROČILA

Naročilo, za katerega se ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi aplikacija za koledarje razpolaga, ne more izvesti, se zavrne. Potrošnik ne more zahtevati izpolnitve takega naročila.

II) OBDELAVA NAROČILA

Spletna trgovina bo z aktivnostmi, potrebnimi za izvedbo sprejetega naročila, pričela takoj po prejemu plačila.

III) HRANJENJE NAROČILA

Oddano elektronsko naročilo oz. sklenjena pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. S klikom na gumb DOMOV / SLEDENJE pridobite vpogled v fazo procesa izdelave vašega izdelka.

IV) ODSTOP OD NAROČILA

V kolikor ne prejmemo plačila predračuna v roku 15-ih dni, se razume, da je uporabnik od naročila odstopil.

5. Reklamacije

V primeru, da z izdelkom niste zadovoljni, nam to sporočite preko elektronske pošte v roku 2 dni po prejemu pošiljke. Skupaj bomo našli rešitev. V primeru, da ste nam poslali datoteke za tisk, ki so slabe kakovosti ali pa niso pripravljene po naših navodilih, ki so objavljena na naši spletni strani oz. smo Vam jih podali ob naročilu, reklamacij ne bomo upoštevali. Prav tako ne upoštevamo reklamacij, če nam boste poslali gradivo za grafično oblikovanje, ki bo neprimerno pripravljeno ali slabe kakovosti.

6. Minimalna količina naročila

Minimalna količina naročila je 1 koledar.

7. Neprevzeta naročila

V primeru, da kupec ne prekliče pravočasno naročila oz. je odposlano naročilo po 14. dneh vrnjeno nazaj na sedež ponudnika, si pridržujemo pravico zaračunati vse stroške nastale pri pakiranju in pošiljanju paketa, na kupčev naslov. Kupec bo prejel račun s vsemi nastalimi stroški, ki ga mora poravnati najkasneje v 7 delovnih dneh od prejetja računa na predhodni naslov za pošiljko in e-naslov. V nasprotnem primeru si pridružujemo pravico do izterjave dolga na kupčeve stroške.

8. Dostava

Blago pošiljamo prek podjetja  Pošta Slovenija. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.


Pakete oddajamo dnevno, ob 11.00 uri.

Za naročilo plačano po predračunu nad 24,99 eur z DDV je dostava brezplačna. Pošiljk z odkupnino ne pošiljamo.

Pri artiklih, kjer bodo roki dostave daljši, kot so sicer predvideni, bo kupec o spremenjenem roku dobave obveščen.

Upoštevajte, da je za dostavo pošiljke prav tako potreben določen čas. V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk traja en dan, pri čemer pa se ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti ...) podaljša.

Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije izjemoma v tujino, po predhodnem pisnem dogovoru ter predplačilu poštnih storitev. Brezplačna dostava v tujino NI možna, neglede na vrednost naročila.


Če želite naročiti naše izdelke v Sloveniji, vendar jih želite dostaviti na območje zunaj ozemlja Republike Slovenije, prosimo, da nam pišete na elektronski naslov info@enzo.si.

 

V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, ki ga prevzamete na pošti. Če le tega ne prevzamete v roku 10 dni, vas pošta še enkrat poskuša kontaktirati. Po 14 dneh čakanja na vaš prevzem se paket vrne v skladišče trgovine enzo.si. O tem vas obvestimo in na vaša nadaljnja navodila za dostavo čakamo še 10 dni. V primeru, da blaga ne želite prevzeti, si spletna trgovina enzo.si pridržuje pravico, da vam zaračuna manipulativne stroške v višini 10€.

9. Izključitev odgovornosti

Podjetje EG d.o.o. ne odgovarja za premoženjsko ali nepremoženjsko škodo, ki bi morda nastala naročniku zaradi uporabe, distribucije ali nadaljnje prodaje naročenih storitev in/ali izdelkov. Prav tako ne odgovarja za premoženjsko ali nepremoženjsko škodo, ki bi morda nastala naročniku, zaradi morebitne manjše kvalitete tiskovin oz. naročenih storitev in/ali izdelkov ali zaradi prekoračenega roka dobave, razen če je zato pred naročilom sklenjen posebni pisni dogovor ali pogodba, kjer so stroški ali morebitna škoda vnaprej določeni z pogodbeno kaznijo oz. penali. Kadar pride do kakršnekoli naročnikove spremembe naročila po oddaji naročila, je moja odgovornost za morebitno premoženjsko ali nepremoženjsko škodo popolnoma izključena.

Domžale – 20.8.2021

Direktor Aleš Grm

bottom of page