Tisk na majice

S potiskanimi majicami do odlične promocije

Si tudi vi želite lepih majic, potiskanih z unikatnimi motivi? Ali pa jih morda potrebujete v službeni namen? V vsakem primeru je Grafika Enzo pravi naslov za tiskanje majic. Posvetili se bomo vsaki stranki, ne glede na število majic. Za tiskanje uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo – digitalni tisk, kar pomeni, da lahko na vaše majice natisnemo karkoli. Večbarvne slike ali pa črno-beli motivi, za nas ne predstavljajo prav nobenega problema. Barve, ki jih uporabljamo so kakovostne, certificirane ter mehke. S časom se ne bojo poškodovale ali pa razpokale. Poleg tiska na majice, se lahko odločite tudi za tisk na druge materiale, ter si tako zagotovite celostno poslovno promocijsko podobo. Potiskamo vam lahko kape, dežnike, brisače in torbe – praktično karkoli. Vabljeni v Grafiko Enzo!

Denimo, da si želite ekipni duh vaših zaposlenih še nekoliko spodbuditi, ali pa jim enostavno podariti nekaj lepega. Kaj bi lahko bilo boljše, kot da jim podarite majice, ki jih bodo lahko nosili v prostem času? Tako boste razveselili njih, veliko uslugo pa boste naredili tudi sebi ter prepoznavnosti svoje znamke oz. podjetja.

Promocijska oblačila so namreč eden izmed odličnih marketinških orodij, ki se jih poslužujejo prav vsi – tako majhni kot korporativni podjetniki. Če bo promocijski tisk na majice izveden profesionalno, lahko tovrstna oblačila popolnoma spremenijo način, na katerega potencialne stranke vidijo vaše podjetje. Tisk na majice lahko uporabite na več načinov. Če ste potiskane majice vključili v delovno uniformo svojih zaposlenih, potem vam to prinaša mnoge prednosti, kot sta profesionalna atmosfera ter osebje, ki ga je mogoče takoj prepoznati. Le to strankam drastično olajšuje pridobivanje informacij ter dobro počutje, saj se zavedajo, da je tam nekdo na voljo za dodatna vprašanja in pomoč.

 

Tisk na majice

Tisk na majice

 

Če tiskanje majic uporabite zato, da jih bodo zaposleni oblekli na konvencijo, seminar ali kakšno drugo srečanje, bodo druga podjetja lažje identificirala vaše osebje. Ko se bodo pri predstavitvi odrezali dobro, bodo ostali popolnoma navdušeni nad celotno podobo vašega podjetja. Tisk na majice za promocijo pa prinaša še eno prednost – zagotavlja temo za začetek pogovora, ki se lahko v nadaljevanju odvije predvsem v smeri promocije vašega podjetja. Promocijski predmeti lahko privabijo tudi talente, ki bi si želeli postati del vašega podjetja.

Kako oblikovati motive za tisk na majice?

Skupaj z našo pomočjo, lahko motiv oblikujete popolnoma sami, ali pa ga mi oblikujemo za vas, popolnoma glede na vaše želje ali potrebe. Motivi za tisk na majice so lahko raznobarvni, pisani, enobarvni, črno-beli itd. Na majico vam lahko natisnemo tudi različne napise ali logotipe. Slednje bo še posebej primerno v primeru promocijskih majic, ki jih bodo nosili vaši zaposleni.

Ko se odločate o končnem izgledu majic, dobro premislite o njihovem namenu. Če boste tisk na majice potrebovali za otroke na rojstnodnevni zabavi, potem si definitivno lahko omislite res enkratno majico z različnimi slikami, barvami ter napisi. Prepustite svoji domišljiji prosto pot, mi pa bomo vašo idejo realizirali.

Če pa ste se odločili za tisk na majice z namenom promoviranja vašega podjetja, pa je pred realizacijo ideje potrebno še nekaj premisleka. Ne izberite le bele polo majice ter ji na hrbet natisnite logotip vašega podjetja, ker se niste uspeli spomniti nič drugega. Promocijska oblačila ustrezati tako načinu vašega dela, kot tudi celotni atmosferi podjetja. Poskrbite tudi, da se bodo zaposleni v njih počutili dobro (zato jih predhodno povprašajte o številki majice).

Ko oblikujete grafični dizajn promocijskih majic, imejte v mislih, ali jih bo vaše osebje nosilo vsak dan ali le občasno. Majice za vsakodnevno uporabo morajo biti udobne, preprosto pa jih mora biti tudi očistiti. V tem primeru vsakodnevno likanje polo majic najverjetneje ne bo tako zelo praktično. Vsekakor pa za vsakodnevno uniformo ne izbirajte dragih majic ali srajc, ki bi jih bilo potrebno prati ročno.

Preden se odločite za tiskanje majic se vprašajte tudi, kakšno podobo o svojem podjetju želite ustvariti? Če je vaš kolektiv razigran, občinstvu pa bi se želeli predstaviti kot ostri ter v stiku s trendom, potem lahko izberete majice različnih barv, s potiskom moderne umetnosti. Vsekakor pa kaj takšnega ne bo prišlo v poštev, če se publiki želite predstaviti kot umirjen, strokoven ter popolnoma profesionalen tim. Takrat bo bolje, da izberete tiskanje majic v nevtralnih barvah z enostavnim napisom ter logotipom podjetja.

Kakšne majice so na voljo?

Tiskanje majic je v našem podjetju zelo enostavno, saj imamo pripravljeno široko ponudbo različnih modelov majic (različne barve, oblike, modeli itd.). Izbirate lahko med nekaj več kot 270 različnimi modeli. Izdelani so iz različnih materialov, primernih za tiskanje. Tisk na majice, izdelane iz bombaža, so izredno udobne za nošenje, prav tako pa so tudi zelo trpežne. Tisk na majice je mogoč tudi na majice, izdelane iz mešanice poliestra ter bombaža, ali pa izključno iz poliestra. Če potrebujete več majic vam jih torej priskrbimo mi, če pa bi si želeli tisk na točno določeno majico, pa jo lahko prinesete tudi s seboj.