Izdelava koledarja

Se zanimate za izdelavo ter tisk koledarjev? Pri Grafiki Enzo vam nudimo tisk najrazličnejših koledarjev – društvenih, žepnih, kulturnih, družinskih, trimesečnih ter šestlistnih. Izdelava koledarja v našem podjetju se izvaja s pomočjo sodobnega digitalnega tiska, ki omogoča kakovosten tisk najrazličnejših barvnih motivov in slik. Barve so izrazite, vezava koledarjev pa kakovostna ter trdna.

Izdelava koledarja za darilo

Izdelava koledarjev pred novim letom vas bo opremila predvsem z odličnim darilom, ki ga lahko podarite svojim zaposlenim, sodelavcem in poslovnim partnerjem, vsekakor pa ga bodo veseli tudi vaši najbližji. Če ga boste podarili predvsem sodelavcem ter zaposlenim, vam priporočamo, da se odločite za koledar, ki bo zelo uporaben in pregleden. Svojim sodelavcem omogočite, da se z njegovo pomočjo kar najbolj organizirajo. Priročno je, da si lahko nanj tudi kaj dopišejo. Izdelava koledarja, ki ima označene tudi praznike ter dela proste dni bo kot nalašč za tuje poslovne partnerje, ki bodo tako vedno vedeli, kdaj ne boste dosegljivi. Izberite tudi temu primeren motiv oz. napis. Takrat se je smiselno odločiti za nevtralno barvo koledarjev, z logotipom ter imenom podjetja. Odločite se lahko tudi, da vam nanj dodatno natisnemo še kakšno pozitivno sporočilo, ali pa kar motivacijsko geslo podjetja.

 

Izdelava koledarja

Izdelava koledarja po naročilu

 

Vaši domači pa bodo, bolj kot poslovnega, veseli družinskega koledarja, ki ga krasijo izvirne slike vseh družinskih članov ter ostalih stvari, ki vam pomenijo veliko. S pomočjo spletne aplikacije (dostopne preko naše spletne strani), lahko oblikujete popolnoma personaliziran družinski koledar. Običajno ga krasi trinajst slik – naslovnica in dvanajst mesecev. Družinski koledarji po naročilu naj bodo izvirni. Pri njihovem oblikovanju pustite svoji domišljiji na plano, pozorni pa bodite tudi na pripadajoče mesece. Za zimske mesece lahko izberete hladnejše slike, za poletne pa slike vaših otrok na morju.

Izdelava koledarja kot promocijsko sredstvo

Izdelava koledarjev v poslovne namene predstavlja odlično promocijsko orodje. Poslovni koledarji, poleg funkcije organizacije ter načrtovanja časa, opravljajo tudi funkcijo oglaševanja vaših storitev ali izdelkov, oz. vaše blagovne znamke.

Kot že rečeno, lahko svojim poslovnim partnerjem podarite stenski koledar. Ker je koledar nameščen na steno, ga vidi prav vsakdo, ki stopi v prostor. Svojim zaposlenim lahko namesto koledarja podarite tudi personalizirane planerje. Vanje si bodo lahko zapisovali vse pomembne datume, ure, sestanke, pa tudi rojstne dni. Svoj čas bodo s tako primernim pripomočkom veliko lažje organizirali.

Izdelava koledarja majhnih dimenzij – žepnega koledarja, lahko izgleda tudi podobno, kot izdelava vizitke. Na eni strani se nahaja koledar, na drugo pa lahko natisnemo vaše ime, kontakt ter naslov podjetja. Našel se bo tudi prostor za logotip. Čeprav je tisk vizitk boljša opcija, kadar se želite predstaviti pomembni osebi iz poslovnega sveta, lahko za hitro predstavitev uporabite tudi žepne koledarčke. Le-teh bodo potencialne stranke še bolj vesele, saj bodo zanje dejansko uporabni (na ta način pa bodo vedno našli prostor v njihovih denarnicah).